Dejavnosti

Tematska predavanja


Na osnovi želja in potreb lahko za večjo interesno skupino, klube, podjetja, organiziram različna predavanja na temo teka, zdravega načina življenja, drugih prostočasnih aktivnosti, prehrane s praktičnimi prikazi vseh segmentov omenjenih dejavnosti.

Cenik


Svetovanje o prehrani


Na osnovi dolgoletnih izkušenj lahko o primerni prehrani za športnika, rekreativca ali pa tudi samo za povprečno aktivnega posameznika povem marsikaj. Pripravim lahko tudi primer dnevnega ali tedenskega jedilnika z vsemi potrebnimi informacijami o tem, kaj se sme, česa ne in kaj samo pogojno jesti in seveda koliko.

Cenik


Masaže


Za izvajanje različnih vrst masaž imam opravljeno ustrezno usposabljanje (poklic maser), še posebej pa jih lahko obogatim na osnovi dolgoletnega staža vrhunske športnice in sodelovanja z najbolj poznanimi slovenskimi maserji in fizioterapevti. Masaže izvajam po predhodnem naročilu v svojem masažnem prostoru v Jam centru, Miklavčeva 7 na Studencih.

Cenik


Protim.e d.o.o.


S svojim znanjem glede organizacije športnih tekmovanj ter statusom atletske sodnice II. ranga sodelujem tudi s podjetjem Protim.e d.o.o., ki se ukvarja z meritvami v športu, organizacijo prireditev ter športnim marketingom.